Präst-Freddi bloggar om prästens vardag

Okategoriserade

Tanka julstämning

4 Dec , 2016, 06.58 prastfreddi

 

161203 (2)Ibland kan man få helt tomma dagar i sin almanacka som präst. Det vill säga dagar då man är i tjänst men då det inte finns något inskrivet. Skulle det nu ha varit så att någon hade önskat mig för ett dop eller något annat skulle dagen inte ha förblivit tom.

Lördagen var en sådan dag – faktiskt den första lördagen den här hösten. Skönt fixande hemma och sedan kyrkokonsert med Samuli Edelmann i Berghällskyrka.

Det var en finfin stämning i vackra Berghällskyrka. I mörkret nådde Samulis känsliga tolkningar av jultexter fram. Superproffsigt bänd som kompade honom. Efter det julbord på Svenska Klubben med goda vänner. Mycket skratt.

, , , , , , , , ,

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *