Präst-Freddi bloggar om prästens vardag

Okategoriserade

Två dagar i en följd

22 Dec , 2016, 16.15 prastfreddi

 

Det blir alltid ganska intensivt den här tiden av året. Har rusat igenom två dagar av arbete utan att egentligen ha haft tid att stanna. Tillåtit mig snabbmat två dagar iföljd – för att jag liksom inte har tid att sitta en halv timme ner för att äta.

Så vad har jag gjort då?

Egentligen så började dra ihop sig på ”lediga” tisdagen. Ladda upp för de möten, förrättningar och andakter som nu är avklarade.

Östnylands lucia Nea Nordström sjunger på Inveons julfest

Lärare och elever i Inveon väntar på jullov

 

Igår började de med en betraktelse på Inveons julfest, slutförande av agendan för Carols vid Betlehem annandag jul (bra grej – hoppas du kommer). Sedan var de en jordfästning och efter det skyndade jag på ett jordfästningssamtal. Kvällen avslutades vis kopieringsmaskinen där agendorna för annandag jul fixades. Försökte fixa några julklappar men folkmängden i butikerna gjorde mig galen så jag sköt fram det.

Agendan för Carols vid Betlehem tar form

Idag har jag fått fira julkyrka med Kullo skola och daghem i Kullo bykyrka, fört ett dopsamtal, firat julfest med Näse skola i Domkyrkan, klippt håret och fått en läkardiagnos på min axel som värker. Dessutom han kopierade jag agendan för julottan i Svartbäck-Spjutsund.

Idag bromsar jag lite – imorgon är det en tom dag, men en predikan för Svartbäck-Spjutsund borde uppstå, men det tar vi ”manjana” på.

 

, , , , , , , , , , , , , ,

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *