Präst-Freddi bloggar om prästens vardag

Okategoriserade

Mest möten

28 Jan , 2017, 09.00 prastfreddi

 

Jag är ledig idag och pustar ut efter veckan. Jag tycker att jag har varit på möten mest hela tiden förra veckan.

På tisdagen träffade jag diakoniarbetare i Helsingfors över en arbetslunch, en dopfamilj och sedan direktionen för kristen fostran. Följande dag var det arbetskollegiet och sedan träffade ungdomsarbetsledare Matte och jag vårt skribaläger Pellinge 1 för första gången.

Skriftskolan har börjat

 

På torsdagen hade jag ett möte med kyrkoherden och sedan med några från finska församlingen. Vi planerade välsignelsen av Domprostgårdens annex den 8.2. På kvällen träffade jag mer människor när jag deltog i en loge.

Fredagen började jag med ett planeringsmöte med Gun som är ledare för sektorn kristen fostran och som moset på gröten satt vi på eftermiddagen på sektormöte med Kristen fostran.

Imorgon fortsätter det, konfirmander på lektion och i Domkyrkan. Efter det  ett dop och eventuellt ett par timmar med en vuxenkonfirmand.

, , , , , ,

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *