Präst-Freddi bloggar om prästens vardag

Okategoriserade

Andra halvleken

15 Aug , 2017, 08.15 prastfreddi

 

Igår steg jag på det löpande bandet igen – det brukar knycka när man stiger från det statiska till det rörliga. Semestern är slut och jag får återgå till kallet – ärligt talat så tycker jag att det är riktigt trevligt fast det är skönt med en längre paus i görandet.

Det blev en rätt intensiv dag med ett par förrättningssamtal och välsignelse av de ettor som börjar skolan idag på tisdag.

Löpandeband heter på engelska Assembly line och på något plan gillar jag tanken om fogande ihop, fast det är ju inte vi präster som fogar ihop, det gör Gud och alla delar till vårt bygge är olika. Men församlingens funktion passar det på.

, , , , , , , ,

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *